DIP Trade

kolekcija

2021

Blog

Specijalni doživljaj – cipele za maturu kao oslonac za prekretnicu života

Matura je onaj životni trenutak za koji se pripremamo godinama, za koji učimo, kojem se radujemo, od kojeg strepimo, a onda za koji se doterujemo, koji sanjamo i konačno-u kojem uživamo. Život je pun sitnih događaja, ali samo je nekoliko prekretnica u životu, a jedan od njih je upravo i matura.

Pročitaj Više

Nova kolekcija Proleće/Leto 2019

Ove sezone smo se opredelili za neke od popularnih klasika kako naši verni kupci ne bi ostali uskraćeni za one svevremene i omiljene modele, u novim i tradicionalnim bojama, ali i sa novim detaljima.

Pročitaj Više

5 pravila za kombinovanje aksesoara

Uvreženo pravilo je naizgled opšte poznato – cipele i tašna moraju da se spare, slažu i budu komplementarne jedne drugima. Ovo je ono čemu su nas možda učile naše bake, mame ili pak slika koju promovišu robne kuće i neki modni gurui. Ali, da li je to baš tako?

Pročitaj Više

Čizma glavu čuva, a kapa je krasi

Ova stara dobra izreka koja glasi ,,Čizma glavu čuva, a kapa je krasi“ jeste jedna od poruka koje su zapravo suština kada je obuća u pitanju. Pored modernog dizajna, ruku na srce i naših modela, ali i Starling kapa, ono o čemu se mora voditi računa je upravo-zdravlje.

Pročitaj Više

Idealan poklon – zimske ideje iz Fly London asortimana

Vreme praznika, godišnjice, proslave, rođendani, jubileji, kao i svi ostali sitniji ili bitniji momenti u našim živoima su idealan povod za slavlje i deljenje radosti i ljubavi. Međutim, kako se tempo života ubrzava, tako se i vreme koje nam preostaje da delegiramo na pronalaženje idealnog poklona nekako sužava iz godineu godinu. Zar ne?

Pročitaj Više

ASPORTUGUESAS – Ekologija u ,,EGOFRIENDLY“ dizajnu za moderne i aktivne ljude

Asportuguesas je nešto potpuno novo ne samo na našem tržištu, već od skoro i na internacionalnim tržištima obuće i mode. Unikatan, udoban, šarolik, ovaj brend je namenjen aktivnim ljudima i nošenju kako u urbanim kontekstima, tako i prirodi, pa i vašem domu.

Pročitaj Više

Brend kao misija kvaliteta – kvalitet kao preduslov trajanja

1998. smo stvorili misiju: bezuslovno i beskompromisno donosimo vrhunski kvalitet i ultimativnu udobnost na tržište Srbije. Naši partneri u ovoj misiji su odabrani brendovi sa kojima sarađujemo i zajedno, iz sezone u sezonu, biramo svaki pojedinačni model.

Pročitaj Više

aktuelno